Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan. Hieronder vindt u de diensten aan die wij bieden. Mocht u ons nodig hebben voor een dienst die niet voorkomt in ons pakket, dan kunt u gerust altijd contact met ons opnemen en vragen of wij hetgeen voor u kunnen leveren.

Uw wens is ons doel en Mighty Clean Schoonmaakbedrijf staat altijd voor u klaar!

Kantoren schoonmaken

Begrijpelijk, maar met alle zakelijke zorgen aan uw hoofd kan schoonmaken soms achteraan het prioriteitenlijstje komen. Terwijl het zo belangrijk is. Wij denken graag met uw mee over een goed, maar niet overdreven schoonmaakplan. Samen bespreken we de frequentie, de bijzondere aandachtspunten, de dingen die niet over het hoofd gezien mogen worden en – minstens zo belangrijk – de afspraken en de prijs die passen bij uw budget voor onderhoud en schoonmaak.

Opleveringsschoonmaak

De schoonmaak bij het opleveren van een koopwoning, huurhuis of bedrijfspand. Als eindschoonmaak voor een nieuw, schoon begin. Voor veel mensen is het een schoonmaakklus die een maatje te groot is.

Makelaars, projectontwikkelaars, maar ook particulieren besteden het graag uit aan een goed schoonmaakbedrijf. Sneller, efficiënter, met professionele materialen en dus met een veel grondiger resultaat – uiteindelijk dus ook goedkoper. Mighty Clean Schoonmaakbedrijf heeft er veel ervaring mee.

Flats, portiekwoningen, appartementencomplexen en gedeelde trappenhuizen

Waar veel mensen dichtbij elkaar wonen en ruimtes delen, is de omgeving extra kwetsbaar voor vervuiling: aandacht voor regelmatig goed schoonmaken is er essentieel.

Fijn thuis komen en je helemaal thuis voelen begint bij de voordeur en de entree. Als er niet genoeg schoongemaakt wordt, kun je je als bewoner onbehaaglijk of zelfs onveilig voelen in je eigen flatgebouw. Of erger nog: rommel kan kleine en grote irritaties tussen huurders of huiseigenaren onderling opleveren. Samenwerken met een goed schoonmaakbedrijf bevordert ieders woongenot. Iedereen voelt zich nu eenmaal prettiger bij een verzorgde, uitnodigende hal.

Schoolgebouwen schoonmaken

Scholen schoonmaken is meer dan netheid en hygiëne! Leerlingen presteren beter en zitten lekkerder in hun vel als ze op een schone school zitten. Wist u dat een helder, fris en opgeruimd schoolgebouw – in onderzoeken bewezen – zelfs een positieve invloed heeft op het gedrag van kinderen? In een schone, vertrouwde omgeving voelen kinderen zich nu eenmaal beter op hun gemak. En zullen ze dus ook meer leren; met meer plezier naar school gaan, of naar peuterspeelzaal of kinderopvang. Echt goed schoon houden van zo’n groot, ingewikkeld gebouw met zoveel dagelijkse gebruikers lukt alleen wanneer u de hulp inroept van een goed schoonmaakbedrijf.

Reiniging van tapijt en meubilair

Bekleding van stoelen en banken is een broedplaats voor huisstofmijt en bacteriën. In de loop van de jaren hoopt vuil zich op. Tapijtreiniging en het reinigen van stoffen/ lederen meubilair vereist vakkundigheid. Het is daarom belangrijk dat u dit door professioneel bedrijf laat uitvoeren en niet zelf aan de slag gaat. Mighty Clean beschikt over de juiste materialen om weer nieuw leven in het meubilair of tapijt te blazen.

Calamiteiten Service

Snel ingrijpen kan de schade flink beperken! Bijvoorbeeld bij brand of waterschade. Afhankelijk van de omvang van de ramp besluit Mighty Clean ook meteen of expertise van anderen nodig is. We weten de weg naar vakkundige patners: erkende salvage experts en bedrijven die gespecialiseerd zijn in herstelwerkzaamheden, voor de gevallen waarin onze eigen deskundigheid niet genoeg is. We schatten ook razendsnel in of overleg met uw verzekeringsmaatschappij nodig is, voor we aan de slag gaan. Dat zijn alvast een paar zorgen minder. U kunt snel weer verder in een schoon, opgeruimd pand.

MightyClean.nl © Copyright