Calamiteiten Service

Het kan gebeuren: plotseling een goede schoonmaker nodig na een kleine ramp of ongeluk thuis of op het bedrijf. Denk aan: inbraak, brand, stormschade of wateroverlast, vandalisme zoals ontsierende graffiti op een muur. Grote ongemakken vaak, die lastig zelf zijn op te ruimen zonder de materialen van de professionele schoonmaker. Mighty Clean Schoonmaakbedrijf biedt ook bij dit soort noodsituaties meteen uitkomst. Snel, grondig en efficiënt, zodat u direct weer verder kunt, alsof er helemaal niets gebeurd is. Want een calamiteit op zich is al erg genoeg.

24 uur per dag bereikbaar

Bij bedrijven en kantoren betekent dit soort noodhulp tijdwinst, er kan meteen doorgewerkt worden in een schone werkomgeving. Voor particulieren is het een kleine troost en een ‘geluk bij een ongeluk’ dat Mighty Clean Schoonmaakbedrijf voor je klaar staat als het echt nodig is. Rampen, calamiteiten, bedrijfsongevallen en kleinere ongelukjes in huis (een keukenbrandje, de vlam in de pan); ze komen nooit gelegen en altijd op een moment dat je het niet verwacht. Daarom is Mighty Clean 24 uur per dag bereikbaar voor deze dienst. Ons calamiteitenteam staat voor u klaar!

Als haast geboden is . . . denken wij aan alles

Snel ingrijpen kan de schade flink beperken! Bijvoorbeeld bij brand of waterschade. Afhankelijk van de omvang van de ramp besluit Mighty Clean ook meteen of expertise van anderen nodig is. We weten de weg naar vakkundige patners: erkende salvage experts en bedrijven die gespecialiseerd zijn in herstelwerkzaamheden, voor de gevallen waarin onze eigen deskundigheid niet genoeg is. We schatten ook razendsnel in of overleg met uw verzekeringsmaatschappij nodig is, voor we aan de slag gaan. Dat zijn alvast een paar zorgen minder. U kunt snel weer verder in een schoon, opgeruimd pand.

Reguliere schoonmaak, maar ook ‘groot onderhoud’

Naast het dagelijkse schoonmaakschema is er soms een wat uitgebreidere periodieke schoonmaakactie nodig. Bijvoorbeeld na een bijzondere gelegenheid, zoals een druk bezochte open dag, een jubileum of een beurspromotie in het bedrijfspand, een interne verhuizing van medewerkers of een nieuwe functie voor een werkruimte. Het perfecte moment voor het grondig reinigen van het tapijt, de parketvloer, alle harde oppervlakten als marmoleumvloeren die van tijd tot tijd behandeld moeten worden? Een extra ronde glazen wassen na een periode van droog, stoffig weer? Een telefoontje met Mighty Clean en het is geregeld!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MightyClean.nl © Copyright