Flats, portiekwoningen, appartementencomplexen en gedeelde trappenhuizen

Waar veel mensen dichtbij elkaar wonen en ruimtes delen, is de omgeving extra kwetsbaar voor vervuiling: aandacht voor regelmatig goed schoonmaken is er essentieel. Fijn thuis komen en je helemaal thuis voelen begint bij de voordeur en de entree. Als er niet genoeg schoongemaakt wordt, kun je je als bewoner onbehaaglijk of zelfs onveilig voelen in je eigen flatgebouw. Of erger nog: rommel kan kleine en grote irritaties tussen huurders of huiseigenaren onderling opleveren. Samenwerken met een goed schoonmaakbedrijf bevordert ieders woongenot. Iedereen voelt zich nu eenmaal prettiger bij een verzorgde, uitnodigende hal.

Gedeelde verantwoordelijkheid

Toch voelt niet iedere buurman of buurvrouw zich even verantwoordelijk voor de schoonmaak. Hoe goedwillend de medebewoners van een flat of appartementencomplex ook zijn, de gedeelde ruimtes worden veel sneller vuil dan de toegang tot de gemiddelde rijtjeswoning. Het intensieve gebruik, iedere dag weer, van trappenhuizen, liften en galerijen vereist professionele schoonmaak. Juist omdat deuren, trappen en liften zo vaak gebruikt worden, vereist het schoonmaken van een flatgebouw een vakkundige aanpak. Vaak zijn het verzamelplaatsen voor stof, viezigheid en binnengewaaid zwerfvuil.

Efficiëntie door ervaring

De schoonmakers van Mighty Clean werken met betere, professionele schoonmaakmiddelen, betere materialen. Het zijn ervaren schoonmakers, die weten wat de zwakke plekken bij flats, seniorenwoningen, appartementen en andere hoogbouw precies zijn. Die krijgen dus net iets meer aandacht. In overleg met woningbouwcorporatie of Vereniging van Eigenaren maken wij grondig en efficiënt schoon, niet alleen de trap of liftdeur die direct ‘in het zicht’ liggen.

Langdurige samenwerking

Als vaste partner in de schoonmaak streven wij naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers, zodat die alvast één zorg minder hebben: het schoonmaken. Door uitgekiend schoon te maken, door ons altijd aan de afspraken te houden en door mee te denken met de beheerder of de huurders zelf.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MightyClean.nl © Copyright