Opleveringsschoonmaak

De schoonmaak bij het opleveren van een koopwoning, huurhuis of bedrijfspand. Als eindschoonmaak voor een nieuw, schoon begin. Voor veel mensen is het een schoonmaakklus die een maatje te groot is. Makelaars, projectontwikkelaars, maar ook particulieren besteden het graag uit aan een goed schoonmaakbedrijf. Sneller, efficiënter, met professionele materialen en dus met een veel grondiger resultaat – uiteindelijk dus ook goedkoper. Mighty Clean Schoonmaakbedrijf heeft er veel ervaring mee.

We zijn gevestigd in Nijkerk, we werken door het hele land!

Uw huis verkopen?

Schoon en netjes is het meer waard. Kopers gaan nu eenmaal vaak op een eerste indruk af. Schoon opgeleverd betekent: meer kans op de huizenmarkt. Verkopende makelaars en speciale ‘verkoopstylisten’ zien ons graag komen!

Grote schoonmaak bij oplevering nieuwbouw of grondige verbouwing?

Mighty Clean Schoonmaakbedrijf Nijkerk zet de puntjes op de “i” en zorgt dat het huis ook echt toonbaar en bewoonbaar wordt. Denk aan: verwijderen cementsluier, opruimen bouwstof, vloeren reinigen, kalkresten verwijderen van tegels, alle ramen weer helder en schoon dankzij professionele glasbewassing. Omdat soms de huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddelen uit uw keukenkastje niet machtig genoeg zijn. Dankzij de inzet van Mighty Clean Schoonmaakbedrijf hebt u alvast een hele zorg minder. Het huis is direct klaar voor gebruik, aangenaam schoon en fris.

Achterstallig onderhoud, als het om schoonmaken gaat?

Soms zijn er zwaardere middelen nodig om uw woonruimte of bedrijf weer helemaal up-to-date glanzend schoon te krijgen. Zeker als het om intensief gebruikt sanitair gaat, of als na verloop van jaren de dagelijkse poetsbeurt niet meer afdoende is. Een hele opgave voor particulieren en bedrijven die zelf geen schoonmaakspecialisten in dienst hebben. Mighty Clean biedt een oplossing bij de grotere schoonmaakproblemen of de schoonmaakklussen op de lastiger te bereiken plekken, hardnekkige vervuilers als schimmel op muren en in voegen, in natte ruimtes als badkamer en keuken.

Waarom een ‘opleveringsschoonmaak’?

Het laten uitvoeren van een opleveringsschoonmaak door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kan veel aanleidingen hebben:

  • Na verbouwing gebruiksklaar maken
  • Na verbouwing gebruiksklaar maken
  • Nieuwbouwpanden schoon opleveren, zonder bouwvuil en resten stof, vuile vloeren en ramen
  • Verhuizing of ontruiming, waarbij vuil naar voren komt dat eerder ‘onzichtbaar’ was
  • Nieuwe huurder – zeker wanneer de vertrekkende huurder het huurhuis niet erg netjes heeft achtergelaten
  • Leegstand – bij huizen of kamers die lang leeg hebben gestaan, om wat voor reden dan ook – en weer geschikt gemaakt moeten worden voor bewoning

Allemaal vervelend, tijdrovend, bijna niet te doen zonder professionele materialen en schoonmaakmiddelen. Mighty Clean neemt het u graag helemaal uit handen. Meer dan alleen schoonmaak: ook voor de lastige klussen, waarbij u niet direct aan een schoonmaakbedrijf denkt: het leeghalen van een opslagruimte, zolder, garage of schuur. Assistentie bij het ontruimen van een verwaarloosde woning. Een paar extra handen bij een grotere verhuisklus, waarbij haast is geboden. Maar ook zware, ongemakkelijke schoonmaakklusjes rond het huis: terrastegels of balkon ontdoen van aanslag, of grondig reinigen met een hogedrukspuit.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MightyClean.nl © Copyright