Schoonmaak scholen

Scholen schoonmaken is meer dan netheid en hygiëne! Leerlingen presteren beter en zitten lekkerder in hun vel als ze op een schone school zitten. Wist u dat een helder, fris en opgeruimd schoolgebouw – in onderzoeken bewezen – zelfs een positieve invloed heeft op het gedrag van kinderen?

Beter leren in een frisse omgeving

In een schone, vertrouwde omgeving voelen kinderen zich nu eenmaal beter op hun gemak. En zullen ze dus ook meer leren; met meer plezier naar school gaan, of naar peuterspeelzaal of kinderopvang. Echt goed schoon houden van zo’n groot, ingewikkeld gebouw met zoveel dagelijkse gebruikers lukt alleen wanneer u de hulp inroept van een goed schoonmaakbedrijf.

Geen school is hetzelfde

Geen schoolgebouw is hetzelfde, iedere school is verschillend en de budgetten voor schoonmaak al net zo. Daarom vraagt ieder schoolbestuur om een andere aanpak. Mighty Clean Schoonmaakbedrijf doet meer dan alleen schoonmaken: samen met de beheerder of conciërge stellen we een uitgekiend rooster op. Als blijkt, dat het toch anders moet, passen we het uiteraard in overleg weer aan.

Dagelijkse schoonmaak op school en peuterspeelzalen

Door het intensieve gebruik, door enthousiaste kinderen, waarbij de allerkleinsten vaak onbezorgd overal met hun handen aanzitten, is dagelijkse schoonmaak en verantwoorde hygiëne absoluut noodzakelijk. Ook voor de reputatie van de school. Ouders kijken – terecht – kritisch mee, ze willen ook op het gebied van netheid het beste voor hun kind. Het kan zelfs een belangrijk argument zijn bij de schoolkeuze! Een schoon klaslokaal, in een gebouw met schone gangen, een aangenaam opgeruimde kantine, frisse wc’s en keurige douches bij de gymzaal of sporthal. Mighty Clean Schoonmaakbedrijf kent de geheimen van het perfect schoonhouden van scholen en neemt u die zorg graag helemaal uit handen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

MightyClean.nl © Copyright