Professionele reiniging van tapijt en meubilair

Bekleding van stoelen en banken is een broedplaats voor huisstofmijt en bacteriën. In de loop van de jaren hoopt vuil zich op. Tapijtreiniging en het reinigen van stoffen/ lederen meubilair vereist vakkundigheid. Het is daarom belangrijk dat u dit door professioneel bedrijf laat uitvoeren en niet zelf aan de slag gaat. Mighty Clean beschikt over de juiste materialen om weer nieuw leven in het meubilair of tapijt te blazen.

Vloerkleed of tapijt reiniging

Regelmatig stofzuigen is belangrijk maar doe je eigenlijk alleen voor het oog. Zichtbare vuiligheid wordt oppervlakkig opgezogen, het echte vuil trekt in de vezels van het tapijt of vloerbedekking. Na verloop van tijd hoopt het vuil zich op en kan ook de kleur van het tapijt wat wegtrekken.

Geef weer een frisse en schone uitstraling aan het tapijt door deze professioneel te laten reinigingen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hoogpolig, laagpolig of bijvoorbeeld Perzische tapijten. Wij reinigen ook losse vloerkleden.

Meubilair reiniging

Periodiek de bank stofzuigen is niet voldoende. Na verloop van tijd hoopt het vuil zich op, het is een broedplaats voor bacteriën en huisstofmijt. Door het professioneel reinigen van lederen of stoffen bekleding gaat uw meubilair jaren langer mee, ruikt het weer lekker fris en daarnaast oogt het jaren nieuwer.

Het is niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met dure schoonmaakmiddelen. Voor het grondig reinigen van meubilair is expertise en ervaring nodig, al helemaal als het gaat om het reinigen van lederen meubels. Kies daarom voor de professionele meubelreiniging van Mighty Clean.

Meer informatie over onze diensten?

MightyClean.nl © Copyright